Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BGD'YE TECRÜBELİ UZUN

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yeni takımlarından Basketbolu Geliştirenler Derneği, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Napoli takımlarının formasını giyen Yasemin Horasan’ı renklerine bağladı.

BGD'YE TECRÜBELİ UZUN

BGD Başkanı Işık Eyigüngör transferle ilgili olarak, “Yasemin Horasan’ı bizim dışımızda birçok Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımı da transfer etmek istiyordu. Kendisiyle çok kısa yaptığımız görüşme sonunda, BGD formasını giymeye hazır olduğunu söyledi. Yasemin Horasan’ın bizi tercih etmesinden dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Yasemin Horasan, BGD’nin ligde önemli oyuncularından birisi olacak. Kendisine başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Basketbolu Geliştirenler Derneği’nde bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Yasemin Horasan ise şunları söyledi: “BGD Başkanı Işık Eyigüngör önderliğinde bu teklif geldiğinde oldukça heyecanlandım. Çünkü biliyorum ki Türk Basketboluna çok uzun süre emek ve destek vermiş bir organizasyonun uzun vadede çok başarılı olacağından hiç şüphem yok. Gerek kadro yapılanması gerek teknik ekibin deneyimi ve takımın hedeflerinin büyük olması, benim BGD’yi tercih etmemde büyük etken oldu. Antrenörümüz Erdal Yeğin’in tecrübesi, Genel Koordinatör Murat Tümer’in de bu oluşum içinde olması, bu organizasyonun ne kadar ciddi hedefleri olduğunun göstergesi. Takım arkadaşlarımla çok çalışarak, birlikte bu sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. BGD formasını bana giydirmek için uğraş veren herkese teşekkür ediyorum.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250