Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BGD TRANSFERİ SÜRDÜRÜYOR

Basketbolu Geliştirenler Derneği, Çankaya Üniversitesi'nden Nihan Demirkol'u transfer etti.

BGD TRANSFERİ SÜRDÜRÜYOR

BGD Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Güngör, “Çankaya Üniversitesi’nin başarılı oyuncusu Nihan Demirkol’un bize gelmek istemesinden dolayı oldukça mutlu olduk.  Şampiyonluk için uğraş verecek olan BGD’de Nihan Demirkol’un çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Nihan Demirkol’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Çankaya Üniversitesi’nin başarılı forveti Nihan Demirkol, Basketbolu Geliştirenler Derneği Başkanı Işık Eyigüngör’ün transfer teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti ve BGD’nin TBL 2. Ligi’nin yeni takımı olmasına karşın en büyük tercih nedenini söyle açıkladı:

“BGD’nin şampiyonluk hedefi olduğu için, yapılan transfer teklifine evet dedim. BGD, bana göre yapılan transferle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri konumuna geldi. Yepyeni bir oluşum içinde olan BGD’nin şampiyon kadrosunda yer alacak olmanın heyecanını şimdiden duymaya başladım ve ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. BGD’de uzun yıllar kalmak ve spor yaşantıma burada devam etmek istiyorum.  Bizden büyük beklentisi olan yönetim kurulumuza şampiyon olarak, teşekkür etmek istiyorum.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250