Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Beyaz Gölge TB2L Turnuvası'nda şampiyon OGM Ormanspor

The Green Park Kartepe Spor Köyü'nde düzenlenen Beyaz Gölge TB2L Turnuvası'nda üç maçını da kazanan Ankara Ormanspor şampiyon oldu.

Beyaz Gölge TB2L Turnuvası'nda şampiyon OGM Ormanspor

The Green Park Kartepe Spor Salonu'nda oynanan üçüncü gün maçlarının ilkinde Ankara Ormanspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldiler. Turnuvadaki ilk iki maçından galip ayrılan Ankara Ormanspor, Antalyaspor'u da 58-47 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın başından itibaren rakibine üstünlük kuran Ankara Ormanspor, ilk yedi dakika sonunda skorda 11-4 öne geçti ve ilk çeyreği de 9 sayı farkla 15-6 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Antalyaspor farkı 4 sayıya indirdi ve çeyrek sonunda da skorda 28-27 öne geçti. Ancak devre arasına 31-29'luk skorla önde giren taraf Ankara Ormanspor oldu. Üçüncü çeyrekte farkı açmaya başlayan Ankara Ormanspor, son 10 dakikalık bölüme 45-37 üstünlükle girdi. Son çeyrekte fark çift haneli sayılara yükseldi. Maç sonunda kazanan taraf 58-47'lik skorla Ankara Ormanspor oldu. Ankara Ormanspor bu sonuçla turnuvada 3'te 3 yaparak şampiyon olurken, Antalyaspor da oynadığı üç maçtan da mağlup ayrıldı.

Şampiyona kupasını The Green Park Kartepe Ön Büro Müdürü Serdar Tayfun verdi.

Serkan Tören: "Bütün takımlar için olumlu bir turnuva oldu"

Karşılaşmanın ardından hem Antalyaspor maçını hem de turnuvayı değerlendiren Ankara Ormanspor Koçu Serkan Tören, şunları söyledi: "Turnuvada iyi takımlar vardı. Sert bir turnuva oldu. Bütün takımlar için çok olumlu ve kaliteli bir turnuva olduğunu düşünüyorum. Son gün olmasından dolayı biraz konsantrasyon sorunu ve çocuklarda yorgunluk vardı. İlk periyot iyiydik ama ikinci periyotta düşüş oldu. Üçüncü periyotta durumu tekrar toparladık. Biraz daha iyi organize olduk. Savunmada biraz daha sertleştik. Sonunda kazandık ama bu bir başarı değildir. Mühim olan ligdeki başarıdır. Biz de bu bir aylık sürede eksiklerimizi göreceğiz. Ona göre en iyi şekilde lige hazırlanacağız." Tören ayrıca turnuva boyunca çok güzel misafir edildiklerini belirterek Beyaz Gölge ekibine ve The Green Park Kartepe'ye teşekkür etti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250