Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-09-2016 ALT YAPI

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Amerika yolcusu

Beşiktaş Genç Erkek Basketbol Takımı’nda mücadele eden 1998 doğumlu genç basketbolcu Kaan Erol, Houston’da genç sporcular yetiştiren ve gelişimlerine olanak sağlayan Christian Life Center Academy’e, spor bursu ile kabul edildi.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Amerika yolcusu

Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş deneyimleri de bulunan 1.73 boyundaki oyun kurucu, Christian Life Center Academy’de eğitim göreceğinden dolayı heyecanlı ve çok mutlu olduğunu belirtti. Genç oyuncu, “Amerika Birleşik Devletleri basketbolun merkezi konumunda. Orada genç oyuncularla rekabet içerisine girecek olmaktan ve basketbolumu geliştirecek olmaktan dolayı çok heyecanlı ve mutluyum. Başta, benim için çok önemli bir fırsat yaratarak, Amerika sürecimin her aşamasında benimle yakinen ilgilenen ve aldığım bursa öncülük eden ABB International Academy Kurucusu Kaan Onat Kalkan olmak üzere, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

18 yaşındaki oyuncu, “Bana bu imkanın yaratılmasını bir işaret olarak görüyorum. Bu fırsatı elimden geldiğince verimli kullanmaya özen göstereceğim. Burada basketbolumu geliştirerek kariyerimi en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyorum” sözlerine yer verdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250