Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-04-2020 THY EUROLEAGUE

Bertomeu: Sezonu iptal etmek gerekiyorsa edeceğiz

Euroleague'de yönetim, Corona virüs sebebiyle ertelene organizasyonların geleceğine dair bir basın toplantısı düzenledi.

Bertomeu: Sezonu iptal etmek gerekiyorsa edeceğiz

Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu, THY Euroleague ve 7DAYS Eurocup organizasyonlarını en geç Temmuz sonuna kadar bitmek istediklerini söyledi.

Bertomeu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Turnuvalarımıza devam etmek istiyoruz. Belki seyircisiz maçlar oynayacağız. Ama yalnızca herkesin sağlığını garanti edebildiğimizde devam edeceğiz. Ve normal formatta devam etmek istiyoruz. EuroLeague ve EuroCup'ı farklı formatlarda devam ettirme seçenekleri üzerinde de çalışıyoruz. Sezonu sadece tek bir salonda devam ettirmek zorunda kalabiliriz. EuroLeague'de de play-off yerine Sekizli Final oynatabiliriz."

"Bu noktada, Mayıs ayında bir Final Four organizasyonu olmayacağını söyleyebilirim. Oyuncularımızın, antrenörlerimizin ve maçlardaki insanların sağlığını %100 garanti edemediğimiz sürece, organizasyona devam etmeyeceğiz. Bir risk varsa ve sezonu iptal etmemiz gerekirse iptal edeceğiz. Yeni takvim Temmuz sonundan sonrasına sarkamaz. Yani kalan maçlarımızı Eylül ve Ekim'de oynatamayız."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250