Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BEKO BASKETBOL LİGİ İSİM SPONSORLUĞUNDAN ÇEKİLDİ...

Koç Holding kuruluşlarından Beko, 2006- 2007 sezonunda başlayan Türkiye Basketbol Ligi isim sponsorluğu sözleşmesinin geçen ay bittiği ve uzatmaya gitmediği öğrenildi. 7 yıldan bu yana isim sponsoru olduğu Türkiye Basketbol Ligi ile anlaşmasını yenilememe kararı üzerine TBF yeni sponsor aramaya başladı.

BEKO BASKETBOL LİGİ İSİM SPONSORLUĞUNDAN ÇEKİLDİ...

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ali Koç’un da yönetiminde olduğu Beko’nun bu kararına Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında haziranda Türkiye Basketbol Ligi şampiyonunu belirleyecek play-off maçları serisinde meydana gelen olaylar neden olduğu iddia edildi. Beko’ya yakın kaynaklar ise kararın altında ihracat pazarlarını daha da artırmayı hedefleyen şirketin tanıtımda makas değiştirip yurtdışına ağırlık vermesi yattığı ifade edildi.
TBF ile sözleşme yenilemeyen Beko Rusya’da, Almanya’da ve İtalya’da basketbol liglerinin isim sponsorluğunu sürdürüyor. FIBA’nın şampiyonalarına adını yazdıran şirket son olarak da Barcelona futbol kulübünün formalarına sponsorluk imzasını attı. Beko bu kapsamda 1 Temmuz’dan itibaren Katalan kulübü Barcelona’nın sol kol reklamına 4 yıllığına adını verdi.
Türkiye Basketbol Federasyonu İletişim Direktörü T.Gökçe Oğun, sözleşmenin uzatılmadığını doğrulayarak, “Yeni firmalarla görüşüyoruz. En kısa zamanda yeni bir sponsor bulacağız” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250