Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker'den Celal Arısan ve Halil Öztürk'e çok sert tepki!..

Geçtiğmiz günlerde Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ve İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk’ün Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübüne yaptıkları ziyaret sonrasında çok sert açıklamalarda bulunan Beckespor sportif direktörü Yalçın Erciyes yapılan ziyaretin Final gurubu maçları öncesinde hiç etik olmadığını sert sözlere belirtti.

Becker'den Celal Arısan ve Halil Öztürk'e çok sert tepki!..

Yalçın Erciyes  yaptığı açıklamada “4-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da oynanacak olan TKBL’ye yükselme müsabakaları öncesinde Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübüne yapılan bu ziyareti hiç etik bulmuyoruz. 

İzmir'de bir çok Basketbol kulübü varken sadece Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübüne yapılan bu ziyaret bizleri derinden üzmüş ve kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden olmuştur. 

Sezon başından bu yana Beckerspor kulübü olarak Kadın basketboluna İzmir’de bugüne dek verilmemiş   desteği veren çok ciddi bütçeler ile ciddi bir organizasyon olan kulbümüz bu yapılanlar karşısında asla sessiz kalmayacaktır. 

Sayın Celal Arısan ve sayın Halil Öztürk’ün sezon başından bu yana Foça Takımı ile yakın ilişkilerde bulunmaları asla gözlerden kaçmış değildir. 
Fakat unutulmamalıdırki sizler Basketbol Federasyonunu temsil eden kişilersiniz ve her kulübe aynı eşit mesafede olmalısınız, eğer taraf tutatcaksanız lütfen bulunduğunuz koltukları bırakın ve taraf tuttuğunuz takımlarda yöneticilik görevi yapın. 
Böyle ciddi yatırımlar yapan takımların bu şekilde önünü kesmeye çalışmayın, sizler bu davranışınız ile kimlere ne mesajı vermeye çalışıyorusunuz?

Bizler bu onurlu mücadelemizi masa başında değil sahada oynadığımız Basketbol ile kazanacağımızdan hiç şüpemiz yok, ama ne yazıkki sezon başından buyana verilen sözler yapılan uygulamalar ile Basketbol Federasyonunun yanlış uygulamalar içerisinde olduğunu çok yakınen görmekteyiz.
 İzmir’de bir çok kulüp varken neden bu kulüpler ziyaret edilmiyor da Foça ziyaret ediliyor? Bununda sizlerde bir açıklaması elbet vardır sanırım. 
Şunu unutmayinki bizim Şampiyon olmamıza kimse engel olamayacaktır. Beckerspor Sezon zonunda hak ettiği şampiyonluk ipini  göğüsleyecektir. 
Yeri ve zamanı geldiğinde de bizler dik duruşumuzu en iyi şekilde sergileyip gereğini yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerine son verdi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250