Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker'den Anadolu64'e 74 fark!..

TKB2L D grubu ilk maçında Becker 35 Albatros Spor, Anadolu 64 takımını baştan sona üstün oynadığı mücadele sonunda 104-30 mağlup etti.

Becker'den Anadolu64'e 74 fark!..

Işıkkent Spor Salonu'nda oynanan maçta grubun iddialı takımlarından Becker Spor, ilk çeyreği 24-5, ikinci çeyreğiyse 47-12 üstün bitirdi. Mavi-Beyazlı ekip üçüncü periyotta farkı giderek açtı ve son periyota 78-16 önde girdi. Son periyotta da disiplinli oyununu bırakmayan İzmir takımı maçı 104-30 kazanarak, eleme müsabakalarına iyi başladı. 

Genç oyunculara da şans tanıyan Becker 35 Albatros Spor’un baş antrenörü Mustafa Secerlioğlu, bu sezon 16. resmi maçını kazanarak büyük bir başarı yakaladı. Maç sonu kısa bir değerlendirme yapan Secerlioğlu; “Normal sezonu 2. Sırada tamamladık. Sistemimiz oturmaya başlıyor ve günden güne daha iyiye gidiyoruz.  Eleme mücadelelerinde çok iyi bir grupta yer alıyoruz. Özelikle Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile aynı grupta yer aldığımız için mutluyum. Çünkü aramızda oynayacağımız maçlar gerçek anlamda kimliğimizi test etmemize ve eksikliklerimizi görmemize büyük katkı sağlayacak. Zayıf takımlarla oynayıp farklı kazanarak, kendimizi kandırmaktansa bu maçlarda gücümüzü görmek daha iyi olacaktır” dedi.   

Becker’in yıldız oyuncusu Nazlı Güler 19 sayı, 6 ribaunt ve 3 asistle maçın yıldızı olurken, Şirin Altuntabaklı 16 sayı, 6 ribaunt ve 1 asist, Aslı Sevinç ise 15 sayı, 14 ribaunt ve 3 asistle oynadı. 

Becker 35 Albatros Kulübünün Başkanı Volkan Kebir’de, Uşak camiasına teşekkür ederek önümüzdeki maçlarda başarılar diledi. Yeni transferlerin takıma kısa sürede kazandırılacağını söyleyen Başkan Kebir “Normal sezonda bazı hatalar yaptık ve bu hatlarımızdan dersler çıkardık. Eleme Grubunda çok daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Bodrum Basket takımıyla grup liderliği için mücadele edeceğiz ve her iki takımında ilk iki sırayı paylaşarak Final Eightlere katılacağını düşünüyorum” dedi. Son zamanlarda yaşanan ve basketbol camiasını büyük hüzne boğan sporcu ölümleriyle ilgili de konuşan Başkan Kebir “Bugünde maalesef Erzurum’dan Beyzanur kardeşimizin ölümünü üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Oyunlarda bu gibi olayların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alınması gerekiyor. Önceliğimiz her zaman oyuncular olmalıdır. Tüm kurumların özelliklede TBF, Kulüpler, Belediyelerin iş birliği yapması ve bu olayların önüne geçme gerekmektedir. Dilerim bir daha sporcu ölümleri yaşanmaz” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250