Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker Spor'a sağlık desteği

Becker Spor’un sağlık sponsoru, İzmir’in simge hastanelerinden Özel Gazi Hastanesi oldu. İki kurum arasındaki anlaşmanın imza törenine Becker Spor Başkanı Volkan Kebir, Becker Spor Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir ve Gazi Hastanesi İdari Müdürü Levent Maden katıldı.

Becker Spor'a sağlık desteği

Volkan Kebir törende yaptığı konuşmada; Gazi Hastanesi’ni Becker Ailesi’nin bir ferdi olarak görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Biz bir İzmir takımıyız ve bu kenti kadın basketbolunda marka ve başkent yapmaya kararlıyız. Bizler sportif başarı kazanırken, bir İzmir markası olan Gazi Hastanesi de ulusal ölçekte başarı kazanacak. Bu nedenle sponsorluğun maddi boyutunun ne olduğunu hiç önemsemiyoruz. Bizim için önemli olan Gazi Hastanesi yönetiminin bu vizyoner bakışı ve iki İzmirli markanın el ele tutuşmasıdır.” dedi.

2017-2018 sezonunda Ceyhun Yıldızoğlu’nun Baş Antrenörlüğünde yüksek kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurduklarını hatırlatan Kebir,  hedeflerinin ilk sekiz takım arasına girmek olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Süper Lig’deki her takıma güç olarak denk bir kadro kurduk.  İzmir’e heyecan veren ve rakiplerimizin çekinerek geldikleri bir takım olacağız. Beşiktaş’tan Shavonte Zellous ve Iva Perovanovic, milli takımımızın kaptanı Şaziye Üner,  MBK’dan Asena Yalçın, Adana ASKİ’den Kübra Erat, WNBA oyuncusu Michelle Snow, Adriana Knezeviç ve Yakındoğu’dan Duygu Fırat’ı kadromuza dahil ettik. Bir Türk oyuncu daha alarak transfer sezonunu kapatmak istiyoruz. Eylül ayında Fenerbahçe Topuk Yaylası, AGÜ Erciyes Cup ve Hatay Büyükşehir Belediyesi turnuvalarına katılarak sezon öncesi son hazırlıklarımızı tamamlayacağız.”

Gazi Hastanesi İdari Müdürü Levent Maden de, adını ulu önder Atatürk’ten alan hastanenin, 15 yıldır İzmir’de başarıyla hizmet verdiğini hatırlattı.

Maden, “Becker bu kenti kadın basketbolunda marka yapmak istiyor, biz de sağlık alanında aynı vizyonu paylaşıyoruz. 18 ay gibi kısa bir sürede Süper Lig’e yükselerek çok büyük başarının altına imza atılar. Becker’in Süper Lig’deki ilk sezonunda iddialı kadrosuyla başarılı olarak, ülkemizi Avrupa’da temsil etmesini diliyoruz. Yolları açık olsun” dedi.

Anlaşma kapsamında Becker Spor’un tüm sporcularının kardiyoloji, dahiliye, ortopedi ve kan testlerinden oluşan sağlık raporları; MR, röntgen, ultrason ve fizik tedavi giderleri Gazi Hastanesi tarafından karşılanacak. Ayrıca Becker Spor’un kendi sahasında oynayacağı tüm müsabakalarda Gazi Hastanesi’nin tam teşekküllü ambulansı yer alacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250