Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker, Kırçiçeği Bodrum Basket'ten rövanşı aldı.

TKB2L D Grubu son hafta mücadelesinde, şampiyonluğun iddialı iki ekibi Becker 35 Albatros ile Kırçiçeği Bodrum Basket takımları karşı karşıya geldi.

Becker, Kırçiçeği Bodrum Basket'ten rövanşı aldı.

Grupta ikinci sırada bulunan ve ilk maçta Muğla’da rakibine 9 sayı ile mağlup olan Becker 35 Albatros, taraftarının da desteğini arkasına alarak, parkeden 12 sayılık farkla, 76-64 galip ayrılmayı başardı.  

Işıkkent Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi çok sayıda taraftar ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Attila’da, Becker 35 Albatros Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ile beraber izledi. 

Maça ev sahibi takım hızlı başladı, Gizem Yavuz ve Nazlı Güler’in bireysel çabalarıyla ilk çeyreği 13-10 önde geçen Albatros, ikinci çeyrekte hücumda ve defansta takım halinde iyi mücadele ederek, devreyi 13 sayı farkla 40-27 üstün tamamladı. 3. çeyrekte etkili alan savunmasıyla rakibini dış atışlara zorlayan Becker Spor farkın kapanmasına izin vermedi ve son periyota 60-46 skor avantajı ile girdi.  Kırçiçeği Bodrum Basket’in Nihan Anaz ve Deniz Boz ile bulduğu sayılara, Pınar Turan ve Nazlı Güler ile cevap veren Becker 35 Albatros maçtan 76-64 galip ayrıldı.

Becker 35 Albatros’un yıldız oyuncusu Nazlı Güler; 18 sayı, 1 ribaunt ve 2 asistle maça damgasını vururken, deneyimli oyun kurucu Pınar Turan; 15 sayı, 1 ribaunt ve 4 asist, 5 faul nedeniyle oyun dışı kalan Gizem Yavuz ise 14 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistle oynadı.   

Kırçiçeği Bodrum Basket takımında ise Nihan Anaz’ın 19 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistlik performansı mağlubiyeti önlemek için yeterli olmadı. 

Maç sonrası Becker 35 Albatroslu oyuncular, Kulüp Başkanı Volkan Kebir için daha önceden hazırladıkları ve üzerinde “İyi ki doğdun Başkan, bu galibiyet sana armağan” yazılı pankartı açınca, tribünlerden büyük alkış aldılar. Bu jest karşısında oyuncularına sarılan ve teşekkür eden Başkan Kebir “Böylesine değerli ve karakterli oyunculardan oluşan bir camianın başında olduğum için çok mutluyum. Galibiyete ne kadar inandıklarını gösteren güzel bir hediye oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki oyuncularımız, Muğla’da oynanacak olan final maçlarında da zirvede yer alarak, İzmir’e şampiyonluk kupasıyla dönecekler. Bugün bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli taraftarımıza ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Attila’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250