Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker Bursa’da galibiyet arıyor

TKB2L D Grubu'nda Becker 35 Albatros Spor, ikinci maçını deplasmanda Bursa Zeytin Gençlik Spor ile oynayacak.

Becker Bursa’da galibiyet arıyor

Bursa Atatürk Spor Salonunda saat 15:00’da başlayacak maç için bugün Bursa’ya hareket eden Becker Spor ikinci maçını da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Becker 35 Albatros ilk maçında Uşak Anadolu 64 takımını 104-30, Bursa Zeytin Gençlik takımı ise Bosna Basket’i 66-57 mağlup etmişti.     

Haftaiçi İstanbul Üniversitesi’nden oyun kurucu Gizem Yavuz’u kadrosuna katarak büyük bir ses getiren İzmir Temsilcisi, TKB2L’de şampiyonluğun en önenli adayı konumunda.

Becker 35 Albatros’un Genel Menajeri Yalçın Erciyes, Bursa Maçı öncesi şu açıklamaları yaptı “Takımımz her geçen gün daha çok güçleniyor. En son yaptığımız Gizem Yavuz transferiyle birlikte birde uzun pozisyonuna bir transfer yaparak takımımzın kadrosunu tamamlamış olacağız. Tek hedefimiz şampiyon olarak bir üst lige çıkmaktır. Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok takımımızın gücü her gün biraz daha artıyor, bu hafta sonu Bursa’da oynayacağımız Bursa Zeytin Spor maçını da kazanarak gruptaki ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250