Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker, Bodrum'da kazanmak istiyor

TKB2L’in şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibi Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile Becker 35 Albatros Spor Kulübü, Pazar günü karşı karşıya geliyor.

Becker, Bodrum'da kazanmak istiyor

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda saat 16:00’da başlayacak olan bu zorlu mücadele, TKB2L için bir nevi erken final olarak dikkat çekiyor. Normal sezonda grubunu lider tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basket tek yenilgisini hükmen Bağlar Belediye karşısında alırken, Becker 35 Albatros ise ligi Ekiz Yumurta Foça’nın ardından ikinci sırada tamamlamıştı. Eleme grubunda aynı grupta yer alan iki takımın bu zorlu mücadelesinde galip gelecek taraf liderlik için büyük bir avantaj yakalayacak. Becker 35 Albatros averajla liderlik koltuğunda bulunurken Kırçiçeği Bodrum Basket 2. Sırada bulunuyor.

 Normal sezonun ardından kadroda revizyona giden Becker Spor; Gizem Yavuz ve Özge Kavurmacıoğlu  transferleriyle mevcut kadrosunu daha da güçlendirerek şampiyonluğun en iddialı takımı haline geldi. Başantrenörlüğe Mustafa Secerlioğlu’nu getirdikten sonra büyük bir çıkış yakalayan ve oynadığı bütün resmi maçları kazanan İzmir temsilcisi, bu maçtan da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Becker 35 Albatros Spor Kulübünün Genel Menajeri Yalçın Erciyes, Pazar günü oynanacak bu zorlu deplasman öncesi şu açıklamaları yaptı “Kırçiçeği Bodrum Basketbol bu ligin güçlü takımlarından biri ve evlerinde etkili bir oyun ortaya koyuyorlar. Bu maç için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Zor bir maç olacak iki takım adına da ama kazanan tarafın biz olacağımızı düşünüyorum. Takımımızın yükselen bir form grafiği var ve yeni transferlerimiz de beklediğimizden daha çabuk uyum sağladılar.  Becker Spor olarak TKB2L’de şampiyonluğu istiyoruz ve bunu başaracak gücümüz var. Güzel bir oyun olmasını diliyorum” dedi.      




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250