Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker 35 Albatros, çocuklarla el ele

El Ele Çocuk Projesi Gönüllülerinin, Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocuklar için yürüttüğü yardım kampanyasına, Becker 35 Albatros yöneticilerinden ve oyuncularından büyük destek geldi. Tedavi edilen çocuklar için özel olarak hazırlanan yastıkları destek amaçlı satın alan Becker 35 Albatros Spor Kulübü oyuncuları ve yöneticileri, 22 Nisan’da da Onkoloji Bölümündeki çocukların etkinliğine katılarak moral verdiler.

Becker 35 Albatros, çocuklarla el ele

Onkoloji Bölümünde yatan çocukların etkinliğine, Becker 35 ASK Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir, Altyapılar Genel Koordinatörü Nezihe Akdeniz, Yıldız Kız Takımının Milli oyuncuları Aze Otman ve Hayrünnisa İnce katıldı. Çocuklar için daha önceden hazırlanan özel, renkli yastıkları yetkililere teslim eden kulüp yöneticileri daha sonra palyaçolar eşliğinde çocuklarla oyunlar oynayıp, şarkılar söyledi. 

El Ele Çocuk Projesi Gönüllüleri'nin çalışmalarına katkı sağlayan Becker 35 Albatros Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir; “Bu projeyi öğrendikten sonra yapabileceğimiz her eylemi hayata geçirme kararı aldık. Gerek maddi gerek manevi olarak elimizden gelen desteği sunmaya çalıştık. Tedavi gören çocuklarımıza verdiğimiz katkıyı genişletmek için camiamızın tamamını dahil edecek biçimde hareket ettik. Altyapılarımızda bulunan genç oyuncularımız, A Takım oyuncularımız, kulüp yöneticilerimiz ve personelimizin tamamı bu projeye destek verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Becker 35 Albatros ailesi olarak, sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almak bizler için her zaman büyük önem arz etmektedir. Kuruluş amacını, tüzüğünü ve misyonunu bu doğrultuda oluşturmuş bir kurumuz. Her zaman çocuklarımızın mutluluklarını sağlamakla mükellefiz. Bütün çocuklarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Yılda 1 gün değil, her gün çocuklarımıza özel olduğunu hissettirecek bir camia olmak öncelikli hedefimiz. El Ele Çocuk Projesi gönüllülerine de bu projeyi hayata geçirdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250