Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Basketbol Süper Ligi'ne yeni isim sponsoru...

Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru Tahincioğlu oldu.

Basketbol Süper Ligi'ne yeni isim sponsoru...

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi olarak anılacak. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO'su Ömer Onan ve Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu'nun katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Baısn toplantısında konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu "Harika bir basketbol yılı yaşıyoruz. Bir basketbol ülkesi olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok heyecanlıyız, basketbolumuz hem devlet desteği hem de özel markaların desteği ile gittikçe büyüyor. Tahincioğlu'nun ligimize isim sponsoru olmasından dolayı gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ise ''Heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz" dedi.

TBF CEO’su Ömer Onan da ''Basketbola verdiğimiz değer tartışılmaz. Basketbolumuz her geçen gün başarısını biraz daha arttırıyor. Özel şirketlerin sporla iç içe olması bizi sevindiriyor. Tahincioğlu ligimizi çok daha değerli kılacak. Ligimizde mücadele edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar dilerim" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250