Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı başladı

İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’ başladı.

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı başladı

Crowne Plaza’da TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser’in açılış konuşmasıyla başlayan Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ve TBF Eğitim ve Geliştirme Yetkilisi Yağız Kaba da yer aldı.

İki grup halinde gerçekleştirilen eğitimlerde, her iki grupta da 18’er sporcu yer aldı. İkincisi düzenlenen Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nın ilk günü, A Erkek Milli Takım Kondisyoneri Ertan Bedir’in eğitimiyle başladı. Altyapı Erkek Milli Takımları Koordinatörü Fikret Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın yanı sıra, akşam saatlerinde Sağlık Kliniği düzenlendi.

TBF Sağlık Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Ülkü’nün açılış konuşması ile başlayan ‘Sağlık Kliniği’nde Diyetisyen Deniz Can ‘Destekleyici Ürünlerin Kullanımı’ ve Fizyoterapist Haşim Ay da ‘Bireysel Yaralanma Önleyici Programlar’ konuları üzerine durdu. İlk gün, TBF Sağlık Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Ülkü’nün ‘Basketbolda Ekipman Seçimi’ konulu konuşmasının ardından yapılan soru&cevap bölümünün ardından tamamlandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Basketbol Gençler Ligi HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250