Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit'te yıllar eskir dostluklar eskimez...

Banvit’in uzun yıllara dayanan basketbol serüveninde, Yeşil-Turunculu camiada basketbol sahasının içinde ve dışında iz bırakan isimler oldu.

Banvit'te yıllar eskir dostluklar eskimez...

Banvit'in konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

"Banvit’in uzun yıllara dayanan basketbol serüveninde, Yeşil-Turunculu camiada basketbol sahasının içinde ve dışında iz bırakan isimler oldu. Kimi oyuncular parkede çok özel performanslar sergilediler, kupalar kazandırdılar, kimisi ise parke dışında örnek oldular ve saygınlık kazandılar. Bazı özel oyuncular ise hem saha içinde hem de saha dışında gönülleri fethedip öyle ayrıldılar. Bıraktıkları güzel anılar hep hatırlanmaya devam etti ve gelecek nesillere örnek gösterildiler.

Ermal Kuqo, Cevher Özer ve Erkan Veyseloğlu’ndan söz ediyoruz. Bu üç değerli basketbol emektarı Banvit’te birlikte geçirdikleri 2013-2014 sezonunda sahanın içinde fırtınalar estirdiler ve normal sezonu lider tamamlayan takımın en önemli parçaları oldular. Onları Turuncu-Yeşilli Camia için unutulmaz kılan saha dışında gösterdikleri büyük karakter ve bununla beraber kazanmış oldukları saygınlık oldu. Her üç sporcuda profesyonelliğin gerektirdiği şekilde kariyerlerine farklı takım formalarıyla devam ettiler. Ama yıllar da geçse, farklı formalar da giymiş olsalar Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda parkeye her adım attıklarında yine aynı sevgi ile karşılandılar.


Üç değerli isimden Ermal Kuqo kariyerini yakın zamanda sonlandırdı ama yine basketbola hizmet etmeye ve çok kıymetli işlere imza atmaya devam ediyor. Cevher Özer ve Erkan Veyseloğlu ise kariyerlerine her zaman ki iş disiplini ve profesyonellik anlayışı içerisinde devam ediyorlar.


Kendilerine seslendiğimiz şekilde Kuço, Çiço ve Veyseloğlu her nerede ne yapıyor olursanız olun, bu Kulüp, bu Şehir ve bu Taraftar sizi hiçbir zaman unutmayacak.


Tıpkı sizi kardeşleri gibi gören ve hiçbir zaman unutmayan,  ayrılırken onun için imzalamış olduğunuz ''Özkan Abimize Sevgilerimizle'' yazılı fotoğrafı odasının baş köşesinde sergilemeye devam eden Başkan Özkan Kılıç gibi…."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250