Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit'in konuğu Sidigas Avellino

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 12. haftasında Banvit bu akşam Sidigas Avellino'yu konuk edecek.

Banvit'in konuğu Sidigas Avellino

Banvit, Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 12. hafta maçında 22 Ocak Salı günü saat 20.00’da İtalyan temsilcisi Sidigas Avellino’yu konuk edecek. Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak mücadeleyi Yohan Rosso (Fransa), Oskars Lucis (Letonya) ve Tanel Suslov (Estonya) hakem üçlüsü yönetecek.

 

Turuncu - Yeşilliler Avrupa’da bugüne kadar çıktığı 188 maçta, 108 galibiyet, 79 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Turuncu – Yeşilliler, yeni sezona çıktığı on bir maçtan yedisini kazanarak başladı. Banvit Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son karşılaşmada Rusya’da konuk olduğu Nizhny Novgorod’u 72 – 75 mağlup etti.

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta mücadelesinde İtalya’da karşı karşıya gelen iki ekibin maçından, Sidigas Avellino sahadan 99 – 95’lik skor ile galibiyetle ayrılmıştı. Geçen hafta almış olduğu galibiyet sonrası, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalmayı garantileyen Banvit, Bandırma’da konuk edeceği Sidigas Avellino’yu da mağlup ederek, hem İtalya’da mağlup olduğu rakibinden rövanşı almayı, hem de grupta ilk iki sıra için avantaj elde etmeyi istiyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250