Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit, Movistar Estudiantes'i konuk ediyor

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu altıncı hafta maçında bugün İspanyol ekibi Movistar Estudiantes takımını konuk edecek.

Banvit, Movistar Estudiantes'i konuk ediyor

Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak. Basketbolseverler bu karşılaşmayı ücretsiz olarak salondan takip edebilecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit’te sakat veya eksik oyuncu bulunmazken, Turuncu - Yeşillilerin Movistar Estiduantes maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Adonis Thomas, Damian Kulig, Tolga Geçim, Can Altıntığ, Erkin Şenel, Metehan Akyel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 120 karşılaşmada 68 galibiyet, 1 beraberlik ve 51 mağlubiyet alarak %57 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa'da sezonu zorlu İtalya deplasmanında açan ve üç uzatma sonunda Umana Reyer Venezia’ya 108-101 mağlup olan Banvit, ardından çıktığı 4 maçın üçünü kazanarak gruptan çıkma yolunda iddiasını sürdürüyor. Turuncu - Yeşilliler bu zorlu karşılaşmada taraftarının desteğini bekliyor.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250