Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit liderlik için SIG Strasbourg karşısında

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 14. ve son hafta maçında Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda liderlik maçında Fransa temsilcisi SIG Strasbourg takımını konuk edecek.

Banvit liderlik için SIG Strasbourg karşısında

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin geçen sezonki finalisti Banvit, C Grubu 14. ve son hafta maçında Bandırma’da taraftarı önünde 6 Şubat Salı 20.30’da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda grup liderliği maçında SIG Strasbourg’u konuk edecek. Basketbolseverler bu karşılaşmayı ücretsiz olarak salondan takip edebilecek. Banvit bu önemli maçta Bandırma halkının desteğini bekliyor.

 

Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit’in SIG Strasbourg maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Adonis Thomas, Tolga Geçim, Damian Kulig, Erkin Şenel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Can Altıntığ, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

 

Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 128 karşılaşmada 74 galibiyet, 1 beraberlik ve 53 mağlubiyet alarak %59 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa'da çıktığı son beş maçta 4 galibiyetle grup lideri konumunda bulunan Banvit, Fransız rakibini yenmesi halinde gruptan lider olarak çıkacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250