Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit final için sahada...

İspanya'nın Tenerife şehrinde gerçekleşecek olan FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four yarı final mücadelesinde Banvit bugün AS Monaco ile finale yükselmek için karşılaşacak.

Banvit final için sahada...

Karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Banvit Baş Antrenörü Saso Filipovski, Final Four öncesi koçların katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanya’nın Tenerife şehrinde düzenlenecek olan Basketbol Şampiyonlar Ligi Final Four’unda kupayı hedefleyen Banvit’te koç Saso Filipovski, organizasyonun açılış basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çeyrek finalde MHP Ludwigsburg’u ikinci maçtaki harika geri dönüşle yendikleri seri hakkında: ''İnandık, savaştık ve biraz da şanslıydık. Maç sonunda oyuncuların elindeydi her şey ve buraya gelmeyi başardık. Burada olmaktan dolayı çok gururluyum ve bu diğer üç koç arasında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bence buradaki herkes burada olmayı fazlasıyla hak etti. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak ve Tenerife’de güzel bir basketbol tatili yapacağız. Umarım tribünler dolu olacak ve güzel maçlara tanıklık edeceğiz.'' dedi.

Yarı finaldeki rakipleri Monaco hakkında ise: ''Çok iyi bir takıma sahipler, çok iyi oyunculara sahipler. Bu sezon çok maç kaybetmediler. Onları bir kez yenmeyi başardık, birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve birbirimize çok saygı duyuyoruz. Her pozisyonda çok iyi iki oyuncuya sahipler. Biz de kendimize inanıyoruz. Umarım her iki taraf da keyif alacaktır.''




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250