Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit başladığı gibi bitirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi 9.haftasında Banvit evinde konuk ettiği Fraport Skyliners'ı 86-71 mağlup etti.

Banvit başladığı gibi bitirdi

Karşılaşması öncesi Banvit basketbol takımı ellerinde "Omuz Omuzayız, Polisimizin Yanındayız" yazılı pankartla çıktı. Banvit oyuncuları ve yöneticileri polislere çiçek taktim etti. Başkanı Özkan Kılıç, Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç'a buket çiçek taktim ederek başsağlığı diledi. Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasına Skyliners Frankfurt, Graves ve Morrison basketleriyle hızlı girdi. Banvit ise geriden gelip hızlı hücumlarla Orelık, Can Maxim ve Muric'in basketleriyle ilk periyodu 22-16 önde bitirdi. İkinci periyotta savunma ribauntlarında da başarılı olan Banvit Alman temsilcisine fazla sayı imkanı vermedi. Shields'in 3 sayılık basketine Muric cevap verince oyun çok zevkli ve heyecanlı oynanmaya başladı. Devre Muric'in son saniye üçlüğünden sonra Banvit'in 45-35 üstünlüğüyle bitti.

Üçüncü periyoda fırtına gibi giren Banvit Vidmar ve Chappell'in basketlerinden sonra konuk ekibe mola aldırtırdı : 49-35 Bu periyotta konuk ekip Vaughn ve Morrison ile başarılı olurken Banvit de Orelık, Can Maxim ve Vidmar ile skor buldu. 25. dakika 59-41 Banvit'in üstünlüğüyle geçildi. Taraftarın da büyük desteğini alan Banvit iyi savunması ve etkili hücumlardan sonra üçüncü periyodu 14 sayı farkla 66-52 önde bitirdi. Karşılaşmanın final periyoduna Banvit Orelık'in turnike basketi ve faul atışıyla başladı: 69-52 Skyliners Frankfurt kısa mesafeden Vaughn'şa karşılık verdi: 69-54 Bitime 6.55 dakika kala Robertson'un üçlüğü Banvit'e mola aldırdı: 72-59 Bitimine 3 dakika kala 80-68 önde giren Banvit etkili oyunu sonunda karşılaşmadan 86-71 galip ayrıldı.


HABER VİDEOSU





HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250