Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit, Amerikan Kültür Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Banvit Basketbol Kulübü aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında da öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Banvit, Amerikan Kültür Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

Banvit ligde Cuma günü oynayacağı Halk Enerji Ted Ankara Koleji ile önümüzdeki hafta FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Final Four karşılaşmaları öncesinde Bandırma Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Öğleden sonra gerçekleşen etkinliğe Banvit Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, oyuncular Jordan Theodore, Edo Muric, Damian Kulig, Jeremy Chappell ve Furkan Korkmaz katıldı.

Konferans salonunda yoğun bir ilgi ile karşılaşan Banvit Basketbol Kulübü teknik heyet ve oyuncuları düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin basketbol ve oyuncuların günlük yaşantıları ile ilgili sorular sorduğu panel oldukça keyifli anlara sahne oldu.

Renkli anlara sahne olan panel fotoğraf çekimleri ile son bulurken öğrenciler özel olarak hazırlanan çiçekleri oyuncu ve teknik ekibe takdim ettiler. Daha sonrasında ise Amerikan Kültür Koleji öğretmenlerine Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski kulüp adına forma hediye etti.

Son olarak düzenlenen panelin ardından oyuncular ve teknik ekip Amerikan Kültür Koleji 1.ve 2.sınıf öğrencilerini derslerinde ziyaret ederek onlara küçük bir sürpriz yaptı. Oldukça şaşıran ve aynı zamanda sevinen öğrenciler oyuncularla birlikte fotoğraf çektirirken ziyaret bu sürpriz ile son buldu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250