Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-05-2019 ALT YAPI

Banvit altyapıya yatırıma devam edecek

Banvit BK altyapı yatırımına devam edeceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Banvit altyapıya yatırıma devam edecek

"Kurulduğu günden bu yana altyapıya yaptığı yatırım ve üst düzey organizasyonu ile tüm basketbol camiasının haklı takdirini kazanan,
Türk Basketbolu’na ve Milli Takımlarımıza sayısız oyuncu kazandıran
Banvit Basketbol Kulübü, altyapıdan oyuncu yetiştirme inancı ve kararlılığına hız kesmeden devam edecektir.

Geride bıraktığımız sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi’nde Pilot Takımı Bandırma Kırmızı ile tamamı kendi altyapısından yetişen oyuncularla tamamlayan Banvit BK, altyapıda Basketbol Gençler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşırken, diğer tüm kategorilerde şeref kürsüsünde yer almayı başardı. Banvit BK; kurulduğu günden bu yana organizasyonunun temel taşı olarak gördüğü ve olmazsa olmaz misyonuyla sürdürdüğü altyapı organizasyonuna, önümüzdeki süreçte de Pilot Takımı Bandırma Kırmızı ve diğer tüm yaş kategorilerinde aynı hedef doğrultusunda sürdürecektir.

Banvit BK, bu hedef doğrultusunda süregelen araştırmalarının yanı sıra yaz sezonunda kendi tesislerinde Türkiye’nin en geniş kapsamlı yaz kampı organizasyonunu gerçekleştirecektir. 

Deneyimli altyapı ekibi ile Türkiye’nin her bölgesinden yetenekleri bularak organizasyonuna dâhil etmek için tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250