Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Avrupa'da Türk rüzgarı

Berlin’de düzenlenen 2016 EASTERCUP BERLİN MOABİTWHELLCHAİR Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü takımı finalde kupayı kaptı.

Avrupa'da Türk rüzgarı
Şampiyonaya galibiyetle başlayan kırmızı beyazlı ekip ilk maçında ev sahibi ülke temsilcisi Pfeffersport Berlin’i baştan sona çekişmeli geçen maç sonrası geçmeyi başardı. İkinci maçında Hollanda’nın ISV Hengelo takımıyla karşılaşan temsilcimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi. Samsun Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı son maçında Romanya’yı farklı skorla yenip adını yarı finale yazdırdı. Kırmızı beyazlılar bu maçta Almanya’nı güçlü ekiplerinden Alba Berlin’i de devirerek finale yükseldi.
 

2016 EASTERCUP BERLİN MOABİT WHELLCHAİR Turnuvasında Samsun Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım final maçında Hollandayı dize getirdi.Almanya'dan şampiyon olarak dönüyorlar.

Basketbolig ekibi olarak yurt dışından başarı ile dönen ve Türkiye'mizi en güzel şekilde temsil eden Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü idareci ve sporcularını gönülden kutluyoruz.

Haber ve Fotoğraf: Resul AKÇAY / Samsun




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250