Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ateş A.Ş. ve Dostluk Spor'dan İşbirliği

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Dostluk Spor Kulübü'ne, İş Güvenliği ve Hırdavat sektörünün öncü kuruluşlarından Ateş A.Ş.'den destek geldi.

Ateş A.Ş. ve Dostluk Spor'dan İşbirliği

İlk tur gruplarını başarı ile tamamlayarak adını TKB2L'ye yazdıran ve 1. lig iddiasını sürdüren İstanbul temsilcisi, Ateş A.Ş. ile uzun vadeli bir işbirliği protokolü gerçekleştirdi.

İşbirliği hakkında açıklamalarda bulunan Ateş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Turgut, "Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselme hedefi bulunan Dostluk Spor Kulübü'nün başarılı gidişatı bizleri memnun ediyor. Şirket sloganımız, ‘Bizimle Güvendesiniz’ ve biz de Ateş A.Ş. olarak, kendilerine bu anlamda gereken desteği ve güveni sağlayacağız” dedi.

Yusuf Turgut ayrıca, TKB2L'de play-off ilk maçına 14 Şubat'ta çıkacak olan Dostluk Spor Kulübü'nün, sezonu başarılı bir şekilde noktalayacağından emin olduğunu da sözlerine ekledi.

Ateş A.Ş. yöneticisi Ali Saraçoğlu ise, "Dostluk Spor Kulübü ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliğimiz çerçevesinde, sektörümüzdeki başarının yanı sıra Dostluk Spor'un da başarılı olması için desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu heyecanlı süreçte sporcularımız ve idari ekibimizin yanında olmak için gayret göstereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Dostluk Spor Kulübü Şube Sorumlusu Aykut Aktaş ise, "Bu birliktelik bizleri çok heyecanlandırdı. Bizlere destek olan Ateş A.Ş.'ye teşekkür ediyorum ve kulübümüzün güzel sloganı olan 'Dostluk Kazansın' diyerek sözlerimi tamamlıyorum" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250