Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-04-2016 EUROCUP

Ataman: Çok zorlu serilerden geçtik

Eurocup final serisini ilk maçında deplasmanda Strasbourg ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabanak'ta başantrenör Ergin Ataman "Bu finale gelinceye kadar da bir çok finalden geçtik aslında. Çok zorlu serilerden geçtik" dedi.

Ataman: Çok zorlu serilerden geçtik

Ataman, zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Strasbourg, kendi seyircisi önünde galip gelmek için efor sarf edecek. Biz de iyi, tecrübeli bir takımız. Bu finale gelinceye kadar da bir çok finalden geçtik aslında. Çok zorlu serilerden geçtik. Final maçına yakışan bir atmosfer olacaktır. Burada tecrübemizi göstermek ve bugüne kadar oynadığımız iyi basketbolu yarın da göstermek istiyoruz. İlk devreyi burada Fransa'da oynayacağız. Bizde her maç olduğu gibi normal bir heyecanı var. Ekstra bir heyecanımız yok" dedi.


Ergin Ataman, Strasbourg kentinin çevresinde yaşayan Türklerin maça büyük ilgisi olduğunu vurgulayarak, "Bir çok kişi, Strasbourg takımından bilet temin edemediklerini söyledi. Burada çok sayıda sporseverin ve Galatasaraylının olduğunu biliyoruz. Herkes bilet alabilse, burası mini bir Abdi İpekçi Spor Salonu'na dönerdi. Sonuçta Strasbourg'un da kendi seyircisi var ve haklı olarak salonun hakimi olacaklar. Buraya kaç kişi gelecek olursa olsun, taraftarımızın bizi en iyi şekilde destekleyeceğini biliyorum" diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250