Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-06-2014 GENEL

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ KUŞADASI'NDA BAŞLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri Kuşadası'nda başladı.

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ KUŞADASI'NDA BAŞLADI

 Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu'nda 3 gün sürecek seminerde ilk olarak Antrenör Ahmet Çakı "hücumda ve savunmada spacing" başlıklı bir sunum yaptı. İlk günkü seminer Antrenör-sporcu ilişkileri, antrenör-yönetici ilişkileri, antrenör-hakem ilişkileri, antrenör özlük hakları ve hakem davranışları konuları ele alındı. Seminere konuşmacı olarak Antrenör Ahmet Çakı, Moderatör Cem Çağal, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, Tofaş Spor Kulübü Efe Aydan, FIBA Hakemi Fatih Söylemezoğlu, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Illias Zouros, Hayri Solmaz ve Pınar Karşıyaka Kaptanı İnanç Koç katıldı. Gerçekleşen seminere basketbolseverler ve antrenörler yoğun ilgi gösterdi.

Bu arada, Kuşadası'nda başlayan 9. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri öncesinde, dün Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantının gündem maddeleri, seminer hazırlıklarını gözden geçirilmesi, seminer görev dağılımı ve genel değerlendirme oldu. Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun ve Eğitim Kurulu üyeleri, toplantı sonrasında seminer ile ilgili bilgi vermek ve açılış davetini gerçekleştirmek üzere yerel yönetimleri ziyaret etti. İlk olarak Kuşadası Kaykamamı Muammer Aksoy'a seminer ile ilgili bilgi veren Eğitim Kurulu, daha sonra Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret etti. Ziyarette TBF Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, Kaymakam Aksoy ve Başkan Kayalı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti ve plaket verdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250