Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Antalyaspor'dan jandarmaya ziyaret

Antalyaspor Basketbol Takımı, Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Antalyaspor'dan jandarmaya ziyaret

Antalyaspor Basketbol Takımı sporcuları, teknik ve idari kadrosuyla birlikte, Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Takım otobüsüyle, komutanlığın nizamiyesinden giriş yapan sporcular, Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli rütbeli askerler tarafından karşılandı.

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız ve kışlada görev yapan askerler tarafından ağırlanan kırmızı-beyazlı ekip, 3 Mart Cumartesi günü saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediyesi maçına tüm kışlayı davet etti.

“SİZE İNANIYORUZ”

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve Antalyaspor Basketbol Takımı’nın bu yıl Süper Lig’e yükseleceğine inandıklarını belirten Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız; “Özellikle sporcularımızın bugün Mehmetçik’e olan sevgisini göstermesi ve ziyareti bizi mutlu etti. Diliyoruz ki bu başarılı gidişatınızı devam ettirir ve Süper Lig’de mücadele etme hakkını elde edersiniz. Bu haftaki maçınızda biz de yanınızda olacağız” dedi.

TUĞGENERALDEN 3’LÜK

Kırmızı-beyazlı takımı ‘Kışla Gazino Müdürlüğü’ yazılı formalarıyla karşılayan, rütbeli askerlerden oluşan takım, Antalyasporlu basketbolculara sürpriz yapıp kendilerini kışlada yer alan basketbol sahasına davet etti. Basketbol sahasında yapılan mini maçın ardından Tuğgeneral Cengiz Yıldız da şut atarak hem askerlere hem de basketbolculara eşlik etti.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Ziyaretin sonunda Antalyaspor Basketbol Takımı adına imzalı formayı hediye eden Antalyaspor Basketbol Takımı Kaptanı Cihan Mumcuoğlulları, formayı takdim ederken Tuğgeneral Cengiz Yıldız’a, “Hep yanınızda olduğumuzu ve askerliğe olan sevgimizi ifade etmek için ziyarete geldik” dedi. Tuğgeneral Cengiz Yıldız da Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu’na ziyaretleri anısına plaket takdim etti.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250