Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ALİAĞA İLE SPONSORU PETKİM MAHKEMELİK OLDU

Türkiye Basketbol Ligi'nden 2. Lige düşen ve belediyenin de sahip çıkmaması üzerine ekonomik sıkıntı içinde kalan Aliağaspor'a bir darbe de Petkim'den geldi.

ALİAĞA İLE SPONSORU PETKİM MAHKEMELİK OLDU

Mücadele ettiği BBL'inden 2. Lige düşen, daha sonra önce başkan Uğur Eren, ardından da yönetim kurulunun istifa etmesiyle sahipsiz kalan Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü darbe üzerine darbe yiyor.
Ligden düşmesinin ardından, yerel seçimlerde belediye başkanlığına gelen MHP'li başkan Serkan Acar da kulübe borçları nedeniyle sahip çıkmaması üzerine Mehmet Çelen başkanlığında Aliağa'da bir grup kulübün kayyuma gitmemesi için son anda yönetimi almıştı.
Yeni yönetim destek turlarına çıktığı bir sırada, önce belediye ardından da sponsoru Petkim kapıları kapattı. Üstelik basketbol takımın ligden düşmesi üzerine sponsor Petkim de kulübe bir yazı göndererek, sponsorluğu tek taraflı fesh ettiğini bildirdi.
Bunun üzerine Aliağa Kulübü, sponsor Petkim'i "2014 yılının sonuna kadar sözleşmen var. Vecibelerini yerine getir, 700 bin TL. alacağımız var, öde" diyerek mahkemeye verdi.

basketbolig.com ÖZEL




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250