Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Albayrak: Bizim için basketbol vazgeçilmezdir

Galatasaray ve Naturelgaz arasında forma sırt sponsorluğu anlaşması çerçevesinde imza töreni gerçekleştirildi.

Albayrak: Bizim için basketbol vazgeçilmezdir

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine 2.Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar ile Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan katıldı.
 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, "Sponsorlarımız çoğalıyor. İçerisinde bulunduğumuz bu zor dönemde bize elini uzatan bütün sponsorlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Naturelgaz, Türkiye'de çok önemli bir paya sahip bir gaz şirketi. Naturelgaz CEO’su Hasan Bey’e bu yaklaşımlarından ötürü, kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizim için basketbol vazgeçilmezdir. Sırt sponsorumuz Naturelgaz, bize hakikaten gaz verecek, uğur getirecek, neşe verecek, huzur ve heyecan verecek. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, pandemi döneminde geçirilen zorlu süreçte sponsorlukların daha da önemli olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz bütün dünyada olduğu gibi bir pandemi sürecinin etkisi altında. Kulüplerin gelirlerini etkileyen çok önemli bir faktör. Böyle bir dönemde takdir edersiniz ki sponsorluklar çok daha fazla önem arz ediyor. Naturelgaz benim enerji piyasasından yakından tanıdığım, doğalgaz piyasasının önemli faktörlerinden bir tanesi. Hasan Bey başta olmak üzere kendilerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Böyle zamanlarda kulüplere verilen destekler çok daha önem arz ediyor. Basketbolda bu sene bir yeniden yapılanmanın içerisindeyiz. Dorukhan Acar başta olmak üzere İlber Aydemir ve Oytun Özer kardeşlerimiz bu sene basketbol şubesini yönetiyorlar. İyi bir takım oluştu. Şartlara uygun olarak en verimli, en optimum seviyede takım oluştu diye düşünüyoruz. Yeni gelirler yaratmak içinde başta Dorukhan Acar kardeşimiz olmak üzere çok önemli çalışmalar içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesi uygulamaya konulan bir mobil uygulama (app) var. Burada basketbol ile ilgili içeriği olan bölüm var. Galatasaray taraftarları bu app'e çok önem verdiler, ilgi gösterdiler. Her geçen gün katılımcı sayısı ve buna bağlı olarak gelirlerimiz artıyor. Bunun dışında Yenilmez Armada olarak bu seneki koleksiyonumuza yoğun ilgi var. Gayet beğenildi taraftarlarımız tarafından. Bu tip yeni gelir artırıcı faaliyetlerimizle, sezon içerisinde yeni arkadaşlarımızın önderliğinde devam edecek. Ben tekrar Naturelgaz'a verdikleri bu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."


Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar ise denk bütçe ile rekabetçi bir kadro oluşturduklarını dile getirerek şöyle konuştu: "Basketbol aslında dünyanın en popüler ikinci sporu. Dünya çapında 1,5 milyar seyircisi olan bir spor. Basketbolu Türkiye'de ilk oynayan Türk de Galatasaray Lisesi'nde, Galatasaray bahçesinde Galatasaraylılar. Organize ligde Türkiye'nin ilk şampiyonu da Galatasaray. Biz hakikaten Yenilmez Armada mantığını ekonomik realitelerle beraber tekrar geri getirmek üzere, denk bütçe yaparak yola çıktık. Rekabetçi bir kadro oluşturduk. Burada da aslında taraftarımızı basketbol şubemizi desteklemesi için bizler neler yapabiliriz diye düşünerek, appe basketbol bölümünü koyduk. Anlaştığımız firmayla futbolda yaptığımız gibi maçlarda giyilen formaları Türkiye'de ilk olarak MatchWorn üzerinden satacağız. Mağazacılığa yeni bir basketbol koleksiyonumuzu koyduk. Artı Galatasaray Tokenımızın içerisinde basketbol ile ilgili sorularımızı ekledik ve oradaki anlaşmamızı da genişlettik. Sponsorluklar tarafında ben de teşekkür ediyorum. Çok önemli bir destek bizim için. İsim hakkı başta olmak üzere diğer görüşmelerimiz de sürüyor. İnşallah sezon başlamadan önce denk bütçeli ve çok rekabetçi bir şekilde Galatasaray basketbolu göreceksiniz. FIBA Champions League'de de mücadele ediyoruz. Orada da inşallah Galatasaray'a yakışan şekilde güzel bir yere geleceğiz."


Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan ise Galatasaray camiasıyla birlikte olmanın onur verici olduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı: "Bu toplantıya ev sahipliği yapan İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak'a, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a ve yönetim kurulu üyemiz Dorukhan Acar'a çok teşekkür ediyorum. Biz Naturelgaz ailesi olarak bugün burada Galatasaray camiasıyla birlikte olmaktan büyük onur duyuyoruz. Naturelgaz olarak taşımalı doğalgaz sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Türkiye'de boru hatları ile ulaşılamayan noktalara doğalgaz götürme hedefindeyiz. Bu amaçla yıllardır çalışıyoruz. Aynı zamanda Türkiye'deki doğalgazlı araçlara da otogaz tedarik ediyoruz. Şirketimizin sloganı temiz enerji temiz çevre. Bu kapsamda yıllardır uğraş içerisindeyiz."

"Gençlere çeşitli sosyal etkinliklerle çevre bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Özellikle pandemi sonrası aynı zamanda sporda da gençlere spor sevgisi aşılamanın da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda yıllardır Türkiye'de spora yatırım yapan, bu alanda Türkiye'nin en önde camialarından biri olan Galatasaray'a sponsor olmaktan büyük onur duyduk. Umarım bu sponsorluk, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na ve Galatasaray camiasına hayırlı olur ve çok başarılı bir sezon sonunda tekrar bir arada olup güzel günlerde tekrar buluşuruz. Anlaşmamız bir yıllık sponsorluk anlaşması şeklinde. Sözleşmenin diğer ticari detaylarını paylaşamıyoruz. Umarım bu sponsorluk sonrası gelecek yıllarda önce ön tarafa sonra isme uzanan bir sponsorluk maceramız olur."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250