Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-09-2016 Federasyon Kupası

Acıbadem'e Akhisar'dan soğuk duş...

Federasyon Kupası B Grubu’nun son gününde Akhisar Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi'ni 71-64 mağlup etti.

Acıbadem'e Akhisar'dan soğuk duş...

İlk çeyrek 13-13 eşitlikle tamamlanırken Akhisar Belediyespor soyunma odasına 30-29'luk skorla üstün gitti. İkinci yarıya iyi başlayan Akhisar Belediyespor son çeyreğine 50-44 önde girdiği mücadeleden 71-64'lük skorla galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler:

Akhisar Belediye – Serhat Yapıcı
“Burayı biz hazırlık maçlarının son aşaması olarak görüyorduk, 3 galibiyet aldık ve diğer maçların sonuçlarına göre belki gruptan çıkacağız. Biz buradan istediklerimizi aldık,  oyuncularımın lige hazır olduğuna inaıyorum. Sahada istediklerimiz yaptık. Son gün galibiyet almak moral açısından güzel. Acıbadem Üniversitesi’ne ve tüm takımlara sezonda başarılar diliyorum. Gösterdikleri mücadeleden dolayı kendi oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Akhisar Belediye –  Serhat Uğur “Burayı sezon öncesi turnuva olarak görüyoruz,amacımız kazanabildiğimiz kadar maç kazanmaktı. Şu an gruptan çıkabilme durumumuz var. Tüm maçların tamamlanmasını bekleyip önümüze bakacağız.”

Acıbadem Üniversitesi – Serhan Aydanarığ
“Çok enerjisiz oynadık maçın tamamında, hem istatistik hem de skor bunu gösteriyor. Ama bizim kalitemizde bir takımın böyle bir bahanesi olamaz. Sahaya çıkıp atamadığımızda iyi müdafaa ile agresif savunmayla oyunun içinde kalmamız gerekir. Bizi bunu maalesef yapamıyoruz. Sadece bugün değil 5 maçta da böyleydi. Akhisar Belediye bugün yüzdeli oynadı ama bizim de müdafaamız düşüktü. Buna bir çözüm üretmek zorundayız, daha çok yolumuz var. Akhisar Belediye’ye sezonda başarılar diliyorum.”

Acıbadem Üniversitesi – Recep Doğrusöz
“Maça hazırlanırken konuşup yapmayı planladığımız şeyleri pek gerçekleştiremedik bunun sonucunda da istediğimiz bir sonuç alamadık. Sezon boyunca istediğimiz basketbolu oynayıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. Akhisar Belediye’yi kutlarım.”

Acıbadem Üniversitesi                                                     Akhisar Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250