Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-03-2017 THY EUROLEAGUE

Acıbadem, Euroleague Final-Four'un sağlık sponsoru oldu

Acıbadem Sağlık Grubu, Turkish Airlines Euroleague Final Four’un resmi sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması; Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Euroleage Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu’nun katıldığı imza töreniyle resmileşti. Anlaşmaya göre; bu sezon Mayıs ayında İstanbul’da ve önümüzdeki sezon Belgrad’da düzenlenecek olan Final Four’un sağlık hizmetleri Acıbadem Sağlık Grubu tarafından sağlanacak.

Acıbadem, Euroleague Final-Four'un sağlık sponsoru oldu

Acıbadem Sağlık Grubu, Turkish Airlines Euroleague Final Four’un resmi sağlık sponsoru olması nedeniyle 21 Mart 2017,  Salı günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde bir basın toplantısı düzenlendi. İmza töreninin de gerçekleştiği basın toplantısında; Acıbadem Sağlık Grubu’nun sponsorluk ortaklığı resmileşirken Turkish Airlines Euroleauge Final Four 2017 logosu da basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Sponsorluk anlaşmasına göre; bu yıl 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Arena’da düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four’un tüm süreçlerinde Acıbadem Sağlık Grubu’nun resmi sağlık sponsoru olacak.

İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar; 

“Acıbadem bu yıl, 25. kuruluş yılını kutluyor. 25 yılda, gerek Türkiye’de gerekse diğer ülkelerde çok sayıda kulübe, federasyona ve uluslararası spor organizasyonlarına sponsorluk yaptık. Acıbadem olarak Euroleague gibi dünyada basketbol denince akla gelen en önemli organizasyonlardan birine sponsor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. FIFA tarafından akredite edilmiş Acıbadem Sports ile sporcu sağlığı ve spor bilimi konularında çalışmalarımıza devam ederken, Acıbadem Üniversitesi Basketbol Takımımız ile birlikte hem alt yapılarda hem de A takım seviyesinde Türk Milli takımlarına oyuncu, antrenör ve teknik ekip üyeleri sağlayarak Türk Basketboluna katkı veriyoruz” dedi.

 

Turkish Airlines Euroleague’in, Avrupa spor tarihindeki ilk gerçek lig konumunda olduğunu belirten Turkish Airlines Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu, yaptığı açıklamada; “Her spor branşı için sağlık ve fitness çok önemlidir. Dolayısıyla gerek genel sağlık gerekse sporcu sağlığı alanında hizmet üreten Acıbadem gibi bir marka ile işbirliği yapmaktan ve Acıbadem’in büyüyen Euroleague Basketbol ailesinin ortağı olmasından son derece gururluyuz. Acıbadem’in Final Four’da oynayacak  oyuncular ve görevlilerin yanı sıra  taraftarlara da sağlık hizmeti verecek olması bizleri de mutlu ediyor“ dedi.

Basın toplantısında ayrıca; Türkiye Basketbol Federasyonu ve Turkish Airlines Euroleague’in katkılarıyla Türkiye’de ilk kez düzenlenecek “Basketbol Bilimleri Semineri”nin 19-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında Acıbadem Sports’ta gerçekleşeceği açıklandı. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250