Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

A Millilerin grubu belli oldu

A Erkek Milli Takımımızın, 23-28 Haziran 2020 tarihleri arasında Hırvatistan (Split), Kanada (Victoria), Litvanya (Kaunas) ve Sırbistan’ın (Belgrad) ev sahipliğinde dört ayrı şehirde gerçekleştirilecek FIBA 2020 Olimpiyat Elemeleri Turnuvası’ndaki rakipleri belirlendi.

A Millilerin grubu belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Erkek Milli Takım Menajeri Kerem Tunçeri’nin takip ettiği ve İsviçre’deki Patrick Baumann Basketbol Evi'nde yapılan kura çekiminde Türkiye, Kanada - Victoria Grubu’nda yer alacak. Grupların kendi içerisinde A ve B olarak ikiye ayrıldığı sistemde B Grubu’nda mücadele edecek A Erkek Milli Takımımız; Çekya ve Uruguay ekipleri ile mücadele edecek.

A Erkek Milli Takımımız B Grubu’nda ilk ikiye girmesi durumunda; Çin, Kanada ve Yunanistan’ın mücadele ettiği A Grubu’nu ilk ikide tamamlayan ekiplerle çapraz eşleşecek. Çapraz eşleşme sonucunda belirlenen yarı final müsabakalarını kazananlar, finalde karşı karşıya gelecek ve finalin kazananı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları vizesini alacak.

Ay-yıldızlılarımız; 23 Haziran 2020 tarihinde Uruguay ve 24 Haziran 2020 tarihinde de Çekya ile karşılaşacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250