Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı düzenlendi

34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında oynanacak final karşılaşması öncesinde iki takımın antrenörleri ve takım kaptanları basın toplantısında bir araya geldi.

34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı düzenlendi

Sheraton Ankara Otel Tulipia Balo Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına; Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier’in yanı sıra Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ile takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Anadolu Efes Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök ile takım kaptanı Doğuş Balbay katıldı.

Zeljko Obradovic (Fenerbahçe) “Öncelikle Sayın Ergin Ataman’ın babasına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Umarım en kısa zamanda şifa bulur. Kadrosunda çok fazla değişiklik olan bir takıma karşı ilk resmi maçımızı oynayacağız. Yarın iki takımın da reaksiyonunu izlemek çok ilginç olacak. Bizim de kadromuza yeni katılan oyuncularımız var ve zorlu bir hazırlık süreci geçirdik. Mili takımlarda bulunan oyuncularımız nedeniyle hazırlanma sürecinde eksiklikler oldu. Ancak şu an bahane üretme zamanı değil. Umarım yine her zaman olduğu gibi Ankara’da güzel bir atmosfer olur.”

Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe) “Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman’ın babasına rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dilemek istiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Burada olduğumuz için heyecanlı ve gururluyuz. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Milli takım kadrolarında yer alan oyuncular oldu. Biz takım olarak iyi durumdayız. Zorlu bir maç olacak. Anadolu Efes yeni oyunculardan kurulu iyi bir takım. Yarın tüm basketbol severler için iyi bir maç olmasını diliyorum. Herkes için de en güzel şampiyonluklar ve kupalar diliyorum.”

Yakup Sekizkök (Anadolu Efes) “Başantrenörümüz Ergin Ataman‘ın babasına geçmiş olsun dilemek istiyorum. Sezonun ilk resmi maçı olması nedeniyle Fenerbahçe’ye ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden tüm takımlara sağlıklı bir sezon diliyorum. Avrupa’nın en kuvvetli takımlarından birine karşı oynayacağız. Kadrosunu koruyan ve üstüne de koyan bir ekiple karşılaşacağız. Milli takımlardan gelen sporcularla antrenman kalitemiz çok arttı. Kaptan Doğuş’un yanı sıra diğer oyuncularımız Metecan, Buğrahan ve Sertaç takıma çok çabuk uyum sağladılar. Kendilerine biçilen rolleri de üstlendiler. Kaptan Doğuş zaten bizim için çok değerli bir isim. Geçen sene de ilk beş başlamış ve çok ciddi katkı sağlamıştı. Yarın yine ona çok ihtiyacımız var. 11. kez kupayı kazanmak istiyoruz. Yeni bir kupa ve yeni bir hedef koymak istiyoruz. Yarınki mücadelede Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum.”

Doğuş Balbay (Anadolu Efes) “Antrenörümüz Ergin Ataman’ın babasına acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda toparlar. Yarın 34. Cumhurbaşkanlığı Kupası için çok ciddi, Euroleague ve Türkiye’de damga kurmuş bir takıma karşı oynayacağız. Ankaralı basketbol severlerin ilgisine çok memnunuz. Ankara Spor Salonu’nda dolu tribünler karşısında oynayacağız. Onların ne kadar bilinçli olduklarını biliyoruz. Basketbol severlere iyi bir oyun izlettirmeyi hedefliyoruz. Sonuç olarak ciddi bir maç olacak. 40 dakika sonunda kazanan, kupanın sahibi olacak. Galip gelen taraf olmayı hedefliyoruz. Yenilenmiş kadromuzla sahada olacağız. Seyir düzeyi yüksek bir maç bizleri bekliyor.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250