Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19.TURGUT ATAKOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON SIRBİSTAN

19. Turgut Atakol Turnuvası'nı finalde Bulgaristan'ı 87-70 mağlup eden Sırbistan oldu.

19.TURGUT ATAKOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON SIRBİSTAN

Sırbistan kupasını ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel ile Turgut Atakol'un kızı Sema Kasapoğlu'nun ellerinden aldı.

19. Turgut Atakol Turnuvası'nı ikinci tamamlayan Bulgaristan'a kupasını ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ve Sema Kasapoğlu beraber verdi.

19. Turgut Atakol Turnuvası'nın üçüncüsü olan Ay Yıldızlı millilerimiz Türkiye U20 Ümit Milli Takımı, kupasını ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve Sema Kasapoğlu'ndan aldı.


19. Turgut Atakol Turnuvası'nın MVP'si Sırbistan'dan Marko Tejic seçildi. Final maçını 14 sayı-9 ribaund-5 asist ile oynayan Tejic ödülünü Sema Kasapoğlu'ndan aldı.

Turnuvanın sayı kralı ise ikinci olan Bulgaristan'ın yıldızı Aleksandar Vezenkov'du. Final maçını 28 sayı ile tamamlayan Vezenkov, yeteneklerinin yanı sıra takımının yegane skor opsiyonu olmasını da bu ödüle ulaşmasında pay sahibi oldu. Vezenkov ödülünü Sema Kasapoğlu'ndan aldı.

Turnuvanın ribaund kralı Sırbisttan'dan Nikola Jankovic oldu. Final maçında 19 sayının yanı sıra 5 ribaund alan Jankovic'e ödülünü TBF Genel Sekreteri Celal Arısan verdi.

19. Turgut Atakol Turnuvası'nın asist kralı ise Bulgaristan'dan Dean Karamfilov oldu. Karamfilov ödülünü TBF Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş'tan aldı.


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250