Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE BAŞKAN BELLİ

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde genel kurul öncesinde çalışmalar tamamlandı. 7 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulda Hakan Faydasıçok tek aday olarak delegelerin karşısına çıkacak.

 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE BAŞKAN BELLİ

Mevcut Başkan Yunus Derebağ'ın iş yoğunluğunu gerekçe göstererek yeni dönemde görev almayacağını açıklamasının ardından genel kurul hazırlığı için görevlendirilen ve süreci yöneten İkinci Başkan Hakan Faydasıçok, yönetimdeki arkadaşlarının talebi doğrultusunda "başkanlık" önerisini kabul etti.

Genel Kurul için tüm hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Faydasıçok, "Mevcut yönetimi büyük ölçüde koruyup, yeni isimlerle listemizi şekillendirdik. Mesai arkadaşlarımın teveccühü doğrultusunda başkanlık görevini biz yerine getireceğiz. Ekip ruhuyla, Torku Selçuk Üniversitesi'ni daha iyi yerlere taşıma adına çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu noktada şehri yönetenlerin, iş dünyasının ve spor kamuoyunun yönetimimize tam destek olup, ellerini taşın altına sokmasını arzu ediyoruz. Bu takım Konya'nın takımı ve bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevi. İnşallah güzel günleri birlikte yaşayacağız" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250