Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ÇAKI: ANTRENÖR BÜTÇESİ YÜZÜNDEN AYRILDIM

TOFAŞ'ın eski başantrenörü Ahmet Çakı, takımdan ayrılış nedeninin, kontratının kulübün başantrenöre ayırdığı bütçeyle örtüşmemesinden kaynaklandığını bildirdi.

 ÇAKI: ANTRENÖR BÜTÇESİ YÜZÜNDEN AYRILDIM

Çakı, yaptığı yazılı açıklamada, kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, "TOFAŞ'ta iki yıldır gururla sürdürdüğüm görevimden 30 Mayıs tarihi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. TOFAŞ'tan ayrılış nedenimin, bu yılı kapsayan kontratımın kulübün başantrenör için ayırdığı bütçeyle örtüşmemesi olduğunun bilinmesini isterim. Profesyonelliğin gereği olan şartlara adapte olup kariyerimi hedeflerim doğrultusunda yönlendirebilmek için bundan sonra da çaba göstermeye devam edeceğim. TOFAŞ kulübüne önümüzdeki yıllarda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

İki yıl boyunca kulüpte keyifle görev yaptığını kaydeden Çakı, "Birlikte çalıştığımız süre boyunca bana destek olan üst yönetime, yardımcılarıma ve diğer çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. İki sezon boyunca her biriyle keyifle çalıştığım ve bu iki yılda da play-off oynama başarısını göstermemizde baş etken olan oyuncularıma da ayrıca teşekkür ederim. Emekleri büyük" şeklinde görüş belirtti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250